maanantai 20. heinäkuuta 2015

Loma-Aku

Morjens!

Mitä kuuluu? Mä olen vietellyt kesää. Oon ottanu aurinkoa ja seurannu tomaattien kypsymistä ja auttanu isiä remontissa ja pitäny vahtia, että ketä meillä oikein ramppaa, kun Empulla on käynyt paljon kavereita. Ja oon syöny rilliherkkuja ja jäätelöö ja kaikkee semmosta. Ja parilla mökilläkin kävin. Mummin mökillä ja kummitädin mökillä. Näytelmissä en oo käyny, kun äiti ei o ehtiny eikä jaksanu, kun se on tehny niin paljon töitä ja vastahan se jäi lomallekin. Että tämmöstä.

Tässä vähän mun kesätunnelmia:


Tässä mä oon matkalla mummin mökille
Juomakuppi oli kyl huitsin iso. Ja ukki ja Emppu meni hakemaan sieltä kalaa. Ihan ihme juttu.

Vilillä ja mulla oli pieniä erimielisyyksiä. Tai no, ehkä se on lievästi sanottu. Se rökitti mut ihan henkihieveriin. Ja mä olisin vaan halunnut leikkiä!
Tyhmä kissa.


Kummitädin mökki on meren annalla. En ollut ikinä käynyt meren rannalla. Vesi maistui ihan kummalta, ei sitä voinut juoda ollenkaan. Päivä oli lämmin ja aurinkoinen ja meillä oli mukavaa.Täs me ollaan kaik yhes koos :) Mä, mun kummitäti, Emppu ja Hentsu-sisko.


Ja tämmönen ihana leikkimökki sieltä löytyi, just mulle sopiva :)Ai niin, ja kävinhän mä äskettäin ottamassa uuden mini voguenkin. Parturitäti oli se mun rakas Heli. Sen annan tehdä ihan mitä vaan. jopa leikata kynnet.
Näin hieno musta tuli:Eipä tässä sit muuta kuin kesänjatkot!
Moi!
4 kommenttia:

 1. No moi!
  Sulla on tainnu olla kivaa, paitsi se tyhmä kissa, oot päässy mökkeilemään ja aurinkokin on paistanut - ainakin joskus! Ja oot saanu kaikenlaisia kesäherkkujakin maistella :)
  Aurinkoista kesänjatkoa!
  Terkuin Sirpa ja Tiitu
  (http://sirmeli.vuodatus.net)

  VastaaPoista
 2. Eka, sulla on ollut pieneksi koiraksi kovasti hommaa kesällä =D
  Mukavia juttuja ja kokemuksia, oot päässyt moneen paikkaan.
  Iloista kesää edelleen =D

  VastaaPoista
 3. Ompa sulla ollunna paljo kaekkee mukavata ja ilosta kesänaekaa :)
  Uskalsitko käävvä iha uimassahhii?
  Hieno on tuo kesäturkkihhii. Mukavampoohan seon kesällä vähä vähemmällä karvalla olla :)
  Oekeen ilosta ja mukavata kesäjjatkoo sulle ja koko sakille! :) Sulla näättää olovan sielä mukavannäköstä porukkata leekkihommiin ja muuhunnii.

  VastaaPoista
 4. Akulle on pientä puuhaa blogissamme, haasteen muodossa ;)

  VastaaPoista