sunnuntai 21. helmikuuta 2016

MAHTAVAA MÄYKKYVUOTTA 2016!

Ja termos pitkästä aikaa!

Miten teidän vuosi on alkanut? Mun vuosi on alkanut hyvin. Viime vuosi päättyikin ihan hyvin, en kauheesti piittaa paukuista. On ne vähän ärsyttäviä eikä pissalla ole kiva käydä, kun räiskii, mutta ei ne mua niin hirveesti haittaa. Paitsi kyl viimeksi sattui niin, että kun olin pihalla iltapissillä niin aika lähellä posahti iso paukku. Mulla jäi kyllä asiat kesken, oli pakko mennä sisään ja nopeesti! Myötätunnolla ajattelen kyl kaikkia kamuja, joita todella ottaa hermoon se paukuttelu. Ei o kivaa. Mä EN TAJUU mitä noi ihmiset siinä näkee?!?

Onks teillä lunta? Meillä täällä Mäntsälässä on ihan kauheesti lunta ja lisää sataa koko ajan. Mahtavaa peuhata pihalla ja käydä lenkuroilla, nyt kun niistä hirmupakkasista päästiin.

Eilen kävi hassusti, käytiin äipän ja siskon kaa kävelemässä ja kuinka ollakaan, tavattiin pitkäkarvainen lajitoveri Mauri mummonsa kanssa. Mauri oli mahtityyppi, mutta ihan juniori vielä - ei vuottakaan, hih! Siinä jutellessamme paikalle osuivat lyhytkarvaiset lajitoverini Väinö ja Lotta isäntänsä ja emäntänsä kanssa. Mahtavia mäyriäisiä hekin, rispekt! Voi kun nähtäisiin vielä uudestaankin; äippäkin oli ihan ihmeissään, että miten voikaan sattumalta osua niin mahtava sakki mäykkyjä samoille kulmille.

Tänään me on peuhattu ja puuhattu pihalla. Mun veli on tehnyt lumitöitä, kun mun iskällä on selkä ihan kauheen kipee. Se menee maanantaina leikkaukseen. Mua pelottaa! Tuleeko se kahdessa osassa kotiin, kun ne sanoo, että sen selkä leikataan?!?!? Toivottavasti ei :(

Siskon ja äipän kaa rakennettiin mahtava lumilinna. Mä autoin kaivamaan vallihautaa sen ympärille. Siinä riittää vielä kyllä puuhaa useammaksi päiväksi. Leikittiin siskon kanssa piilosta. 

Mukavia talvihetkiä ja lumileikkejä mun kaikille kamusille!
Mä tulen taas kertomaan kuulumisia vähän keväämmällä.

Muistattehan, että minut löytää myös Instagramista: @akuthedoxie


Moi moi!

Aku


3 kommenttia:

 1. No moi Aku!
  Meillä on ollu ikävä sua, kun ei ihan hirveen pitkään aikaan ole kuulunut sinusta mitään!
  Lunta on meilläkin ja koko ajan sataa lisää!!! Tiitu ei enää jaksa innostua lumesta, äsken ei edes huvittanu lähteä kun pikkulenkille.
  Mukavaa ja vauhdikasta helmikuun loppua ja muiskuja sulle:)

  VastaaPoista
 2. No kiva kuulla kuulumisiasi, Aku!
  Oikeessa oot noista uudenvuoden paukuista. En minäkään niitä pelkää, mutta ei oo kivaa että jotkut eläinystävämme saavat niistä ylimääräisiä sytämmentykytyksiä. Turhanpäiväistä pelkoa aiheuttavat monille lajikumppaneillemme. Turhaa rahanhaaskausta sanon minä.

  Teillä on siellä aika paljon lunta. Meilläkin on vähän, mutta ei kovin paljoa. En mä nyt niin erityisemmin lunta edes kaipaa, kesä olis kivempi juttu. Heh, teillähän onkin siellä ollut melkoinen 'nakkisoppa' ;)
  Pahus, isälläs on varmaan välilevy pullahtanut? Hyvin todennäköistä, että se tulee leikkauksesta yhtenä kappaleena. Mun iskällä ainakin on joskus ollut semmone pullistuma, se leikattiin ja yhtenä kappaleena se kotiin oli tullu. Selkäkin oli ainakin hetken aikaa ollut ihan hyvässä kunnossa. Mut sitten se oli liian innokkaasti tehnyt niitä saamiaan jumppaliikkeitä ja selkä oli nitkahtanut taas. No mutta nyt se on ollut jo pitkään melko hyvässä kunnossa, ajottaista kipuilua vaan. Mut sano iskälle sitte ku se tulee leikkauksesta, ettei revittele liikaa niiden jumppaohjeiden kanssa, niin kyllä se sitte pärjää.
  Terkkuja, -Elli-

  VastaaPoista
 3. Tervevvuan Aku pitkästä aekoo! Mukavata kuulla kuulumisijas:) Lunta riittää tiälläe. Ja sehä on mukavata. Sullae on paljo puuhoo sielä ku on nuita immeeskaverijahhii.Ja lajitoverija.Ompa sinne kulumille teetä määkkyjä osunna:)
  Ompas se harmi että isäs sinne leekkuulle jootuu.Vuan elä huoli,kyllä se iha yhtenä kappaleena takasi tulloo.Ja ku malttaa olla enämpijä riehumata lumjtöessä ja muissa ni on kohta selekä entistä ehompi.
  Mukavata kevvääjjatkoo sinne koko sakilles! Nythän seon virallisesti kevät alakanna ku eelen olj se Matimpäevä ja alottaa kevvään. Sannoo vanaha kansa :)

  VastaaPoista