sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kavereita ja kuumotusta!

Hello!

Mä en oikein oo kynämiehiä, sori. Yritän kyl vähän reipastua, mutta ku mun mielest nää konehommat on vähän tylsiä. Kaikki mun ihmiset istuu tän ruudun ääres monta tuntia päivässä, ja se on ihan tylsää. Silloin ei kukaan ehdi rapsuttaa eikä antaa mulle ees mitään namia. Höh! Mä valitan kohta jonnekin liittoon tai jotain.Ai huonosti asiat? Noo....ei nää ny niin hirveen huonosti ole...äitin kans piti lähteä kouluun tällä viikolla, mutta paril tytöllä alkoi juoksuaika, niin kurssia siirrettiin. Mä en tajua juoksusta mitään. Äiti selitti, että mä kyllä tajuaisin (vähän liiankin hyvin), jos olisin samas huonees juoksuisen tyttösen kaa. Ne on niinku jotain hormonijuttuja.

Tänää meil kävi koirakamuja, yks Kalle ja Umka. Kalle on iso sakemanni-rottis-noutaja-mix, tosi cool ja ihan kiltti, mutta silleest aika oman arvonsa tunteva, ettei sen nenälle kantsi mennä hyppimään. Mä vähän pelkäsin kunnioitin Kallea, enkä kauheesti ärsyttänyt sitä (ihan pikkusen vaan).
Umkan kans me juostiin ja riehuttiin ihan hulluina! Vitsit se oli kivaa! Umka on 1,5-vuotias mix-tytsy, joka on kotoisin ulkomailta (waude). Tehtiin uudet treffit perjantaiksi.


Sitten mun naapuriin on muuttanut Justus. Se on pieni Kleinspitz ja muutaman viikon mua nuorempi. Äiti sanoi, että me saadaan leikkiä yhdessä, kunhan Justus on saanut rokotukset. Vähän aikaa pitää vielä siis odotella. Me ollaan Justuksen kanssa jo nenätuttuja.

Tässä on Justus. Se painaa alle 2 kiloa ja liikkuu hyppimällä kuin superpallo.Ja näin me nuuhkitaan aidan läpi...


Tänä viikonloppuna mulla oli muutenkin onnenhetket: kummitäti kävi mua katsomassa. Se on mun lempi-ihminen ja siltä mä saan aina namia ja rapsutuksia, niin nytkin. Siitä hyvästä mä nuolin sen ihan ihan läpimäräksi...


Ihania syyshetkiä mun kamusille ja kaikille lukijoilleni :)

Aku
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti