maanantai 29. joulukuuta 2014

Hyvää uutta vuotta!

Termos!

Mää oon viettäny elämäni ensimmäisen ja parhaan joulun. No ekan tietty siks, että mää synnyin vasta kesällä. Ja parhaan siks, että...arvaatteko? Ai ette. No mää kerron.

No ekaks...satoi lunta. Sitä tuli ja tuli ja mää olin ihan että "häh?" Ja sitten mää vaan menin sinne pyörimään.

Oon myös uhmannu luonnonvoimia ja käyny lenkillä ihan hirveillä paukkupakkasilla, niin että tassut melkein jääty maahan kiinni. Mutta mää oon jo iso mies, ni ei tommonen pikkukylmyys mua paljon heilauta...
Ja sitten...meille tuotiin ihana puu sisään. En kyl yhtään tajunnut minkä takia, mutta kai se on jotain näit joulujuttuja. Joka tapauksessa se koristeltiin ja siihen laitettiin valot ja mää sain sen juurelle ihan oman juomakupin (mikä oli hassua, kun en mää oikein mahtunut edes juomaan siitä). Ja lopulta sen juurelle kasattiin kauheeton määrä paketteja, joissa oli päällä värikkäät paperit. Ja ajatelkaa, kaikki mulle!(äiti: Aku, äläs nyt höpötä, ei ne kaikki olleet sulle...)

No ainaskin 5 pakettia oli mulle! Mää sain possun:


Harmi vaan, että possu on jo siirtynyt autuaammille maille röhkimään.

 Ja sitten mää sain tämmösen superihanan vinkulelun:


Ja sain vielä semmosen lötköpötkö vesirottapehmon, mutta sekin päätti jo kualla eikä siitä ole kuvaa.

Sitten sain kaksi pakettia herkkuja. Hah! Ne tunnistin heti. Syöksyin salamana mun ikioman nappulapaketin kimppuun ja aloin syömään. Silloin ajattelin, että kyllä joulu on ihana asia.Ettekä ole kuullu vielä kaikkea: mun mummi ja mun Vili-serkku (kissa, huom huom) oli kylässä. Kyllä. Rapsutukset oli siis taattu pyhien ajaksi. Mutta Vili ei kyl oikein osaa leikkiä, ja se on tyhmää. Mää yritin kaikkeni, ja välillä me vähän painittiin, mut ei siit sitten sen kummempaa saatu aikaan. Onkohan sillä joku ongelma?Vai onkohan se joku salainen agentti tai jotain, kun se on niin cool?No niin. Nyt siis tiedätte. Mulla oli ihan megajoulu (kissa, herkkuja, mummi, joulukuusi, lunta, lahjapaketteja ja - ai niin - vähän kinkkuakin). Olin tonttunakin siinä nelisen sekuntia; just sen verran, että äippä sai tän alla olevan kuvan otettua.Ja nyt mää toivotan kaikille mun kamusille upeaa Uutta Vuotta!
Mun ihmiset sanoo, että vuosi vaihtuu kohta. Se tarkoittaa, että minustakin tulee pian oikea aikuinen. Jee!

t. Aku

5 kommenttia:

 1. Nyt taetaa meeltä männä pipariks tämä kommentoenti. Tulloo sama kaks kertoo taekka ee ollenkaa... :D
  Sullon ollunna tosj mukava ensmäene joolu! Paljo lahjojahhii. Oot ollunna kilttinä.
  Kommee on tuo teejjän joolukuusj. Et kaet vuan käännä jalakoo nostamassa sejjuurelle!??
  Pakkasta pittää ja vuatetta pittää panna piälle. Vaekkee se nii mukavata ookkaa.
  Ja vuossii vaehtuu kohta. Ne nuo immeeset ruukkoo ampuva semmosiaj rakettija sillo. Ne paakkaa ja sähissöö mahottomasti. Pysy kaakana niistä. Vuan sitä niihe iäntä ee tarvihe pelätä.Sanon tässä iha kokemuksella. Ja näen vanahempana kolleekana :)
  Oekee hyvvee uutta vuotta koko teejjän sakille!

  VastaaPoista
 2. Hyvin tuli yhteen kertaan :) Kiitti vinkeistä, mää pidän sun ohjeet mielessä ko alkaa paukkua. Että ei tarvii pelätä. Hyvää uutta vuotta sullekin ja sun perheelle!
  t. Aku
  ps. Kävin juomassa joulukuusen jalasta vettä, en pissillä. Hih. Enhän mä nyt sisällä jalkaa nosta ;-)

  VastaaPoista
 3. Voi lumikuono sun kanssas, mikä söpöliini sää oikein olet! :)
  Kilttinä olet ollut kun pukki sua noin hienoilla lahjuksilla muisti. Harmi vaan kun nuo lelkut tuppaa olemaan kestoltaan sitä luokkaa, ettei niistä pitkään ole iloa. Komiasti pidit kyllä Vili-serkulles jöötä tuossa viteolla, ei tuohon joka poika olis pystynytkään ;) Mukavaa alkanutta vuotta sulle ja sun kotiväelles!

  VastaaPoista
 4. Jesh! Sulla on ollu mellevä Joulu ja oot ollu hirmeet kiltti, ku sait noin paljon lahjoja. Niin sitä pitää1

  VastaaPoista
 5. Hoe Aku-kuoma, mittee kuuluu? Sillä vuan tässä kyselen ku ee oo pitkää aekaan mittää kuulunna sinusta...

  VastaaPoista